Assalammualaikum...

Syukur alhamdulliah ....
Kepada semua pembaca yang saya hormati . Jutaan terima kasih saya ucapakan pada kalian, kerana sudi melayari Laman Blog saya. Dikesempatan ini ingin saya sampaikan , bahawa blog saya adalah sekadar mengisi masa lapang dan tidaklah terlalu berbentuk ilmiah. Sekiranya terdapat kesilapan tata bahasa atau ejaan, saya dengan rasa rendah diri mohon ampun dan maaf kepada anda semua.

Selamat melayari Laman Blog saya. Jumpa lagi....

08 Mac 2012

ROS........OH...........ROS.......

Cantiknya sibunga ros....

Pengalaman yang sukar dilupakan...

Pada 5 hingga 9 Mac 2012, mereka bertiga telah menjalani Pengalaman berasaskan Sekolah (PBS) di Sekolah Kebangsaan Taman Johor Jaya 2. Pada hari pertama di SKTJJ2 merupakan hari yang paling mendebarkan diri mereka kerana ini merupakan kali pertama mereka menjejakkan kaki kealam persekolahan setelah hampir 3 tahun mereka meninggalkan alam persekolahan.

Seawal jam 7:00 pagi mereka telah melapor diri kepada guru besar SKTJJ2 iaitu Pn.Masnah bt Hamid. Belaiu sebagai guru besar SKTJJ2 mengalu-alukan kedatangan mereka di sana. Setelah melaporkan diri mereka dikehendaki mengikuti perhimpunan mingguan bersama-sama para pelajar dan guru yang lain. Ini kali pertama mereka berada dibarisan hadapan sebagai bakal seorang guru dan mereka merasa amat teruja sekali. Ketika majlis berlangsung mereka telah diminta untuk memperkenalkan diri di hadapan semua guru dan pelajar menyatakan serba sedikit tentang tujuan dan beberapa perkara lain....


Menimba ilmu menjadi seorang pendidik...

Macam tak sabar rasanya nak jadi cikgu....

GPK KK En.Zaini bin Abdullah

Bersama Ketua Panitia Bahasa Melayu Pn.Junaidah.
Beliau merupakan guru cemerlang Bahasa Melayu


Menemubual GPK 1 Pn.Maznah bt Main

Menemubual Pn.Khoo Chooi Hong

Menemubual Pn.Anita a/p Raman


Guru Pembimbing Pn.Anita A/P Raman

Guru Pembimbing Pn.Khoo Chooi Hong

Guru Pembimbing Pn.Yau Yik Yin

Seronok ke jadi cikgu....

Merenung jauh.....oh......Profesion perguruan


Di kelas Pemulihan SKTJJ2.


Bersama guru Linus dan pemulihan Linus

Tiada ulasan:

Catat Ulasan